Välkommen till webbinarium om 30 år av vunnen tobakskunskap

Välkommen till webbinarium med tobaksforskaren Rosaria Galanti som presenterar tobaksforskningens landvinningar under de senaste 30 åren och behovet av kunskap i den närmaste framtiden.

Kunskapen om tobak utvecklas ständigt genom forskning och praktik. Precis när man tror att man kan sätta punkt så kommer nya vinklar, nya iakttagelser och nya behov av kunskap fram.

Men hur kan man sammanfatta det som kommit fram under de senaste 30 åren? Hur ska vi tänka framåt? Vad ska forskningen satsa på för att flytta fram preventionsfronten?

Rosaria Galanti, tobaksforskare och pristagare från Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning (CAN) år 2020, presenterar de mest relevanta forskningsresultaten från 1990-talet till nutid samt behovet av ny kunskap i den närmaste framtiden.

Fågor?

Har du en fråga? Mejla till tobaksprevention.slso@regionstockholm.se

Varmt välkommen!

Våga vandra vidare: tillbakablick på 30 år av vunnen tobakskunskap

Tisdag 18 oktober 2022 kl 15.30 - 17.00

Microsoft Teams (online).

Målgrupp

Beslutsfattare och personer som arbetar preventivt i Stockholms län, personal inom hälso- och sjukvården, kommuner, skolor och frivilligorganisationer.
Observera att representanter för tobaksindustrin ej ingår i målgruppen.

Anmäl dig via formuläret på sidan senast 14 oktober 2022.

Det är kostnadsfritt att delta.